Curaçao

Welkom in Curaçao!

Curaçao is rijk aan activiteiten. Het mooie landschap biedt een eindeloze overvloed aan leuke afleidingen. Tijdens uw verblijf op Curaçao is een bezoek aan de volgende plaatsen een must!

Punda

Punda is altijd het belangrijkste winkelgebied van Willemstad geweest en wordt beschermd door Waterfort en Fort Amsterdam, gebouwd in 1648, de Nederlanders gingen achter hun favoriete markt internationale handel. De haven van Schottegat zoemde van activiteit en pakhuizen gingen omhoog langs de kust van Punda. Smalle straatjes werden aangelegd langs de waterkant voor huizen en winkels.

curacao-921636_1920.jpg
Curacao
juliana brug
Curacao_Willemstad

Struisvogel Park

Bezoek de struisvogel park op Curaçao en maak van deze gelegenheid gebruik om deze fascinerende vogels van dichtbij te zien. Je kunt ze aanraken, voeren en zelfs rijden (alleen voor de meest gedurfde). Elk uur vertrekt de Safari-vrachtwagen voor een geweldige tour. Voor die ervaring hoeft u zich alleen bij aankomst in het Zambezi-restaurant te registreren.

Stranden

Bijna alle stranden van Curaçao liggen verspreid langs de rustige zuidwestkust, waar het water kalm en helder is. Op sommige stranden wordt toegang gevraagd, soms inclusief een strandstoel. De meest populaire stranden op Curacao: Playa Porto Mari, Cas Abou, Blue Bay Beach, Kenepa beach, Sea aquarium beach, Janthiel Beach, Daaibooibaai en het meest verbazingwekkende Klein Curacao Beach op ongeveer 20 mijl ten oosten van Curaçao. Er vertrekken verschillende boten in de ochtend naar Klein Curacao, dit is een plek die je nooit zult vergeten.

jorgen-hendriksen-jG094uSo6u0-unsplash
beach.jpg
Mambo
Curacao_Beach

Aloe Farm

Kom en ontdek de geheimen van Aloë Vera voor jezelf en geniet van onze interessante en vermakelijke tour door de plantage en de productie-installatie! Je hebt ook de mogelijkheid om mooie en originele souvenirs te kopen voor je familie, vrienden of voor jezelf!

Christoffel Park/Shete boca

Christoffelpark is het grootste nationale park van Curacao en een must voor iedereen. Het park heeft een rijke verscheidenheid aan lokale flora en fauna. Natuurliefhebbers vinden het park vol met lokale vogels en planten, waaronder soorten, die elders op het eiland niet makkelijk is te krijgen.

christoffelpark-curacao.jpg
Christoffelpark5
Curacao-Christoffelpark-4-1
Christoffelpark cactus

Auto nodig op Curaçao?

BOEK MET ONS VANDAAG!